Welkom op TuinStart.nl! 

Over ons


TuinFo.nl, opgericht in mei 2000, is een initiatief van de toen 21 jarige Lennart Gouman uit Groningen. Lennart, zelf werkend in een tuincentrum in Groningen, was van mening dat consumenten te vaak de dupe zijn van de commercie en alles wat er op TV en in diverse tuinbladen getoond wordt. Lennart: "Neem nou eens het programma Eigen huis & Tuin, bijna allemaal reclame! Ze brengen het allemaal zo geloofwaardig, dat de consument het verschil tussen commercieel en het échte tuinieren niet meer ziet. Mensen nemen het klakkeloos over!"

 

Dit kon dus anders volgens Lennart: "Vandaar deze site". Wel zegt hij dat soms een product uitgelicht wordt op de site: "Op TuinFo.nl worden alleen producten uitgelicht wanneer ze een succes blijken te zijn en als uitermate nuttig worden beschouwd". 

 

En blijkbaar wordt zijn site goed gewaardeerd. "Het is allemaal heel snel gegaan" zegt Lennart. "Ik begon het eerste jaar met 100 bezoekers per week, maar na de komst van Hans, Marc en Mike, de 3 andere koppen achter de vrijwillige redactie, werden dit er al snel 1500. Nu, 5 jaar later, heeft TuinFo.nl zich weten te nestelen en genereert zij ruim 1500 unieke bezoekers per dag!" zegt de initiatiefnemer en laat ons de statistieken zien. 

 

Een forse stijging dus: niet gek voor een particuliere pagina! "Tja, we doen ons best. Ik weet dat veel commerciële tuinsites mogen dromen van deze bezoekersaantallen" zegt Lennart glunderend. "Best wel heel erg trots op wat we hebben bereikt en gaan bereiken, maar zonder Hans, Marc en Mike hadden we het niet zo ver geschopt. We zijn een zeer prettige groep en we weten wat we willen, dat werkt perfect!" Dat Lennart hen dankbaar is, mag duidelijk zijn; "Ík ben ook niet TuinFo.nl, dat zijn we samen!"

 

Het nieuwe uiterlijk

 

De redactie heeft op de jaarlijkse bijeenkomst besloten de site een geheel nieuw uiterlijk te geven. 

Deze tijdrovende klus heeft in totaal 6 maanden intensief werk in beslag genomen. Iets waar we ons behoorlijk op hebben verkeken. De reden voor de metamorfose was duidelijk; op de oude site was het navigeren voor de bezoeker een moeilijke opgave. Ook was de opbouw van de site zeer onpraktisch. Met het huidige ontwerp menen we daarin grote verbetering aangebracht te hebben. 

 

Mist u iets? Of heeft u tips en/of suggesties? Mail het de redactie: info@tuinfo.nl (voor vragen m.b.t. het tuinieren, ga naar www.hettuinforum.nl

 

Welkom op TuinStart.nl!

Copyright © 2008 www.tuinstart.nl - Inhoud: Lennart Gouman - Tuinstart.nl is een particulier initiatief

>>> Hosting van www.tuinstart.nl op de kwaliteitsservers van Idesignshop.nl <<<